Επιλογή Σελίδας

Η ιστορία μας

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
Αργυρώ Μονογυιού

Αργυρώ Μονογυιού

Ιδρυτής -Δημιουργός

Μετά από ώριμη σκέψη ήρθε η απόφαση. Μία απόφαση που πιστεύω θα δώσει την ευκαιρία σε όλους να δουν και να απολαύσουν τα νέα μας προϊόντα! Ποιότητα και οικονομία, για εμάς πάνε πάντα μαζί! Θέλουμε μέσα από την μεγάλη μας ποικιλία να διαλέξετε αυτό πού εσάς αρέσει! Μέσα στο GIFTS 365 είναι όλα δυνατά. Πάντοτε θα προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τιμές προσιτές για… ΟΛΟΥΣ.

Σταύρος Μαυράκης

Σταύρος Μαυράκης

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

Το GIFTS365 έρχεται να δώσει λύσεις και να προτείνει πράγματα και υλικά για όλους όσους θέλουν είτε να κάνουν τις δικές τους… κατασκευές, είτε να αποκτήσουν έτοιμα τα προϊόντα μας. Μεγάλη ποικιλία σε υλικά και μπομπονιέρες για τον Γάμο και την Βάπτιση. Όμως το GIFTS365 δεν μένει μόνο σ’ αυτό αφού μέσα στην σελίδα μας τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε κι άλλα προϊόντα τόσο για το σπίτι, τον κήπο και το εξοχικό σας!

Η ιδέα μας Πράξη

Αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα e-shop με έδρα την Σύρο από το οποίο θα μπορούσαμε να προωθήσουμε την δουλειά μας. Η κατασκευή μπομπονιέρων και η πώληση κάθε είδους βάπτισης-γάμου μπορεί να είναι η προτεραιότητα μας έχουμε όμως να σας προσφέρουμε και μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα και εντυπωσιακά δώρα τα οποία θα μπορείτε να προσφέρετε και να κάνετε την διαφορά.

Pin It on Pinterest

Share This